Organizacija evenata

Event management (hrv. “organizacija događaja”) podrazumijeva organiziranje događaja/eventa koji plijeni pažnju publike i medija te dugo vremena ostaje u njihovim sjećanjima.

Kako Vaš event ne bi bio osrednji, najbolje je angažirati vanjsku agenciju za event management, dakle organizatora eventa koja se profesionalno i kreativno bavi poslom organiziranja događaja.

Osmišljavanju koncepta mora prethoditi vrlo jasna komunikacija ciljeva, želja i potreba klijenta, kao i detaljno istraživanje profila potencijalnih sudionika, konkurentskih događanja, logističkih mogućnosti i svih ostalih segmenata koji ulaze u planiranje i realizaciju eventa. Tek nakon prikupljanja svih tih informacija ulazi se u proces osmišljavanja koncepta gdje u obzir moramo uzeti sve navedeno, i uključiti kreativna rješenja koja će taj event razlikovati od ostalih i, na kraju, značiti uspjeh eventa.

Ukoliko imate u planu organizirati event, a ne znate kako to napraviti?

Unajmite Optimus Consulting d.o.o., koji će ispuniti sva Vaša očekivanja, stvoriti Vam jedinstven doživljaj te odraditi event kakav do sada niste još vidjeli (Out of the box event).

Out of the box events u organizaciji Optimus Consultinga, cjelovita je usluga prilagođena Vašim ciljevima, željenom događaju te ciljnoj skupini. Zašto baš „Out of the box events“? Zato što smatramo da je većina današnjih evenata rađena prema istom kalupu, a mi želimo ponuditi nešto novo na tržištu, atraktivno i kreativno što će privući veći broj posjetitelja te ispuniti sva Vaša očekivanja.

Ukoliko nemate detaljno razrađenu ideju kakav event želite, mi Vam možemo pomoći i ponuditi naše kreativne i inovativne ideje, a sve to unutar Vašeg budžeta.

S obzirom na naše poslovanje imamo veliki broj suradnika, stoga možemo ostvariti sve što zamislite te upotpuniti to sa dodatnim pristupom našeg iskusnog mladog tima koji pronalazi inspiraciju u svakodnevnom životu te praćenjem trendova na svjetskom tržištu.

Ovisno o Vašoj ciljanoj publici, Optimus Team pomoći će Vam u odabiru vrste događanja; prostora gdje želite da se event održi, a koji će biti svima na dostupnom i privlačnom mjestu; scenografije koja će zadovoljiti svakog gosta jer će biti oku primamljiva i ugodna; profesionalnih ljudi s kojima ćete surađivati; opreme  i brojnih drugih detalja potrebnih za realizaciju Vaše ideje i održavanju eventa koji će zadovoljiti svih, od onih najmlađih pa sve do umirovljenika, ali ono najbitnije – VAS.

Optimus Consulting d.o.o. može za Vas organizirati sljedeće evente:

 

Želite li da Vam pomognemo u organizaciji i pripremi Vašeg eventa?

Konaktirajte nas na sljedeći mail: optimus@optimusconsulting.eu

Vi imate ideju – mi iskustvo. Dopustite da se Vaše želje realiziraju.