15. Business Café Istra: Zabava kao biznis

Nakon prošlog Business Caféa gdje su sva mjesta bila popunjena, pozivamo Vas na 15. Business Café, koji će se održati 29. ožujka, u The Shipyard Pubu, s početkom u 18:00 sati, pod nazivom “Zabava kao biznis”.

Cilj Business Caféa Istre jest pružiti doživljaj svim našim gostima. Stoga, uz networking te priče poznatih i uspješnih poduzetnika, i ovoga puta imamo posebnog gosta. Dolazi nam Davor Jurkotić, poznati hrvatski komičar, zabavljač i voditelj raznih humorističnih programa, a najpoznatiji je po svom projektu „U zdrav mozak“. Uz njega, dolazi nam Rafaela Sladonja, poduzetnica i vlasnica Petarda Shopa, koja mnoge od Vas uveseljava s dekoracijama od balona, te Denis Goldin, uspješan DJ i producent glazbe te profesor u glazbenoj školi u Puli.

Business Café je pokret druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti. Sedmu godinu zaredom, u 6 zemalja, održano je skoro 200 evenata, preko 700 govornika, 15000 gostiju/posjetilaca, 20 milijuna eura i poslovanja i ulaganja – ljudi su nasli prijatelje, ulagace, poslovne partnere, zaposlenike ali prije svega podrsku.

Nositelj licence Business Café Istra je Optimus Consulting d.o.o., a moderator eventa bit će Kristina Rabar.

Uz brojne goste, očekuju Vas pokloni sponzora, formalni i neformalni networking te promotivni materijali Business Caféa s porukama (šalice, kišobrani, majice, prijenosni punjači za mobitel i kemijske olovke).

Svi detalji o eventu dostupni su na www.businesscafe.info

100 besplatnih ulaznica omogućili su Vam naši sponzori, a kako biste bili među prvih 100 gostiju, molimo Vas da izvršite rezervaciju na mail: optimus@optimusconsulting.eu

Mjesta su ograničena, stoga na vrijeme rezervirajte Vašu ulaznicu. Osobe su obavile rezervaciju, a budu spriječene doći na event, molimo da nas obavijeste o tome kako bi ustupili ulaznicu nekome drugome. Ukoliko nas ne obavijeste o tome, osobe neće imati mogućnost rezervacije za naredne evente.

Generalni pokrovitelji: Grad Pula i HGK

Sponzori: The Shipyard Pub, Rockwool Adriatic d.o.o., Petarda Shop, Savjet mladih Grada Pule, Udruga mladih i Alumni FET Pula, Silvano Ivaninić, Nada Rokov i Paolo Pelesk.

Medijski pokrovitelji su:
www.eistra.info
www.poslovni-savjetnik.com
www.womeninadria.com
www.naturala.hr

Regionalni medijski pokrovitelji su:
www.samopozitivno.com
www.bgonline.rs
www.media-marketing.com
www.inmagazzin.com