O nama

Kristina Rabar - Optimus ConsultingNada Katić - Optimus Consulting

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristina Rabar – direktorica            Nada Katić – project manager

 

Optimus Consulting d.o.o. je hrvatska konzultantska tvrtka za poslovno savjetovanje i izradu EU i nacionalnih projekata te organizaciju i planiranje manifestacija, vjenčanja, konferencija, maturalnih zabava, poslovnih meeting-a, poslovnih domjenaka, sajmova i ostalih evenata. Sjedište poduzeća nalazi se u Puli.


  • Aspekt poslovnog savjetovanja i izrade EU i nacionalnih projekata

Specijalizirani smo za savjetovanje u području povlačenja sredstava iz EU fondova i nacionalnih programa, jačanje poslovne konkurentnosti te jačanje organizacija civilnog društva. Naša je misija povećati efikasnost i produktivnost poslovanja poduzećima i javnim tijelima kroz pronalazak najpovoljnijeg načina financiranja njihovih poslovnih ideja.

Imamo brojne suradnike te pokrivamo gotovo sva područja iz EU fondova. Tijekom pisanja projektnog prijedloga i same provedbe projekata na prvo mjesto stavljamo interes klijenta kojemu je na raspolaganju tim mladih i kreativnih ljudi. Nudimo fleksibilan cjenovni model (fiksni iznos koji pokriva troškove te varijabilni koji se predviđa u troškovniku projekta ukoliko se dobiju bespovratna sredstva), inovativnost i konstantan razvoj projektnih ideja kao dodatne vrijednosti.

Ciljna skupina Optimus Consultinga jesu:

  • Obrti i trgovačka društva,
  • Obrazovne institucije,
  • Jedinice lokalne i regionalne samouprave,
  • OCD-i (udruge, zaklade, nevladine organizacije, mreže, fondacije).

Misao prema kojoj se vodimo jest da ono što pomaže poslovanju, pomaže i ljudima. Povećanjem Vaše konkurentnosti dobivate jačinu ne samo kroz financije već kao cijelo poduzeće koje postaje prepoznatljivo kao društveno odgovorno te kao poduzeće gdje bi se svatko htio zaposliti. Stoga uzmite ovu priliku koju Vam Europska unija nudi i javite nam se jer mi znamo odgovoriti na izazove s kojima se suočavate.

Našim klijentima pružamo usluge poslovnog savjetovanja iz privatnog i javnog sektora. Optimus Consulting jamči Vam kvalitetnu i profesionalnu uslugu potkrijepljenu znanjem stručnjaka u raznim poljima ekonomije kao i u pisanju EU projekata. Osim toga, svoje poslovanje temeljimo na načelima etičkog i moralnog ponašanja stavljajući pritom interes svojih klijenata na prvo mjesto. Na taj način ulažemo u održivost svog poslovanja ali i u razvoj kvalitetnih i dugoročnih odnosa sa našim klijentima.

 

  • Aspekt organizacije i planiranja raznih evenata

Mi smo tvrtka koja se bavi organizacijom i planiranjem manifestacija, vjenčanja, konferencija, maturalnih zabava, poslovnih meeting-a, poslovnih domjenaka, sajmova te ostalih evenata.

Želja nam je usrećiti Vas tako da uživate u Vašem posebnom danu i budete nasmijani i opušteni. Naš posao radimo s velikom strašću i ljubavlju što se osjeti na svakom eventu.
Neovisno o tome planirate li intimniju proslavu ili veliko slavlje, zaslužujete imati koordinatora koji će Vam pomoći pri svakom koraku planiranja eventa. Naš tim Vas savjetuje oko dizajna, organizacije, dekoracije i ostalih segmenata, vodeći se Vašim osobnim stilom, željama i osobnošću koja zrači i prati cijeli event.

Naš moto je raditi evente “Out of the box” – drugačije evente, personalizirane i originalne.

Smatramo da svaki event mora imati notu posebnosti i originalnosti kako bi ostao zapamćen i ostvario svoju namjenu. Na jednak način pristupa se i dekorativnom djelu koji stvara dašak svečanosti te popraćuje cjelokupnu energiju i osobnost eventa, odnosno Vas samih.

Segmenti koje uz planiranje, provedbu i praćenje tijeka organizacije pojedinog eventa pokrivamo jesu:

Budući da surađujemo s brojnim poduzećima i pojedincima, specijalistima u svojem području djelovanja, za nas NE postoji nemoguće!

Stoga ukoliko želite biti posebni i drugačiji od drugih, dopustite da zajedno iskreiramo Vašu priču.

Slobodno nam se javite, s veseljem očekujemo Vaš poziv!

 


Naši tim u planiranju, kreiranju i dekoriranju evenata