Business Café Istra


Optimus Consulting d.o.o. je organizirao 8. – 12. Business Café Istra. Bio je nositelj licence za Business Café Istru od rujna 2017. do kolovoza 2018. godine te je tijekom tog razdoblja organizirao 13.-16. Business Café u Puli.

Business Café je pokret druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti.

Danas se Business Café organizira u brojnim gradovima Hrvatske te susjednim zemljama.

Nositelj licence Business Café  za  područje Istarske županije je Optimus Consulting d.o.o..

Koncept Business Café-a je

  • pričanje inspirativnih priča poduzetnika uz kavu,
  • networking sudionika.

Na prvom dijelu eventa, gosti eventa (4-5 sudionika), jedan po jedan dolaze za glavni stol. Tu se nalazi moderator eventa, koji im postavlja pitanja i koji s svakim od njih vodi interakciju. Svaki gost dobiva svojih 15-20 minuta za ispričati korake u nastanku poduzetničke ideje, vlastitog business-a te inspirirati sudionike za ulazak u poduzetništvo.

Nakon inspirativnih priča, slijedi networking dio, namijenjen za razmjenu kontakata, umrežavanje i sklapanje zajedničkih poslova.

Do sada se Business Café Istra održavao na različitim lokacijama diljem Pule, dok se u idućem periodu on namjerava održati i u drugim gradovima Istarske županije.

Svaki je event popraćen brojnim nagradama sponzora i donatora koji podržavaju ovaj vid eventa. Tako su Business Café Istru do sada podržali Grad Pula, Savjet mladih Grada Pule, The Shipyard Pub, Zagrebačka banka, Brionka d.d., Silvano Ivaninić, Nada Rokov, Nivea, Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, Borghese tours d.o.o. i još mnogi drugi.

Medijski pokrovitelji su: 
www.regionalexpress.hr
www.eistra.info
www.poslovni-savjetnik.com
www.womeninadria.com
www.naturala.hr

Regionalni medijski pokrovitelji su:
www.samopozitivno.com
www.bgonline.rs
www.media-marketing.com
www.inmagazzin.com

Svatko se od Vas može uključiti u sponzoriranje ovog eventa te doprinijeti njegovu razvoju za budući period. Budući da postoje razno-razni paketi, javite se na: optimus@optimusconsulting.eu i omogućite poticanje i razvoj poduzetništva za našu županiju.