Baloni

Za organizaciju pojedinih događaja (maturalne zabave, vjenčanja, djevojačke večeri, otvaranje poslovnica, obilježavanje rođendana, rođenja i ostalog) nudimo Vam uslugu dekoriranja prostora putem balona.

Ono što svatko od nas želi je event s onim “posebnim touchom”, event o kojemu će se pričati i kojeg će se svi rado prisjećati. Upravo se ovaj “wow efekt” može stvoriti putem balona.

Baloni se nalaze u različitim bojama te se iz tog razloga mogu prilagoditi svačijoj ideji, savršeno uklopiti u tematiku događaja i podići event na višu razinu.

Od balona Vam možemo izraditi vanjsku i unutarnju dekoraciju. Pod vanjskom se dekoracijom misli na izradu balonskih lukova, balonskih stupova te natpisa od balona raznih veličina, oblika i boja.  U unutarnju dekoraciju ubrajamo balone punjene helijem, formirane u malene snopove sa odgovarajućem brojem balona nasumično raspoređenih po sali, balone punjene helijem koji mogu pojedinačno letjeti po stropu sale, figure mladoženje i mladenke izrađene od balona i ostalo. Otvoreni smo za Vaše ideje i želje te Vam možemo odraditi što god naumite.

Imamo dugogodišnju suradnju s izvršiteljima takve usluge te Vam garantiramo posebnost i jedinstven doživljaj pretočen u različitu paletu boja Vašeg eventa.

Javite nam se i dopustite da zajedno iskreiramo Vašu priču!