13. Business Café Istra

 

Nakon inspirativnog Business Caféa na brodu, gdje su sva mjesta bila popunjena, pozivamo Vas na 13. Business Café, koji će se održati u The Shipyard Pubu, s početkom u 18:00 sati, pod nazivom “Kako prepoznati priliku?”.

Cilj Business Caféa Istre jest pružiti doživljaj svim našim gostima. Stoga, uz networking te priče poznatih i uspješnih poduzetnika, ovoga puta imamo iznenađenje za sve Vas. Na samom početku, očekuje Vas malo smijeha i opuštanja uz posebnog gosta eventa – Ivana Šarića, koji će potom i sam ispričati svoju poduzetničku priču. Nakon zabavnog dijela, slijede inspirativne priče uspješnih poduzetnika.

Uz Ivana, naši gosti jesu Darija Božac Marjanović, direktorica Regional Expressa, Dean Valković – Manager prodaje u Infobipu te Simon Puja i Branka Lukić iz Illeconcepta.

Business Café je pokret druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti. Sedmu godinu zaredom, u 6 zemalja, održano je skoro 200 evenata, preko 700 govornika, 15000 gostiju/posjetilaca, 20 milijuna eura i poslovanja i ulaganja – ljudi su nasli prijatelje, ulagace, poslovne partnere, zaposlenike ali prije svega podrsku.

Nositelj licence Business Café Istra je Optimus Consulting d.o.o., a moderator eventa bit će Kristina Rabar.

Uz brojne goste, očekuju Vas pokloni sponzora, formalni i neformalni networking te novi promotivni materijali Business Caféa s porukama (dvije vrste šalica, kišobrani, majice, prijenosni punjači za mobitel i kemijske olovke).

Svi detalji o eventu dostupni su na www.businesscafe.info

Ulaznice su besplatne za svih, ali je potrebno izvršiti rezervaciju na mail: optimus@optimusconsulting.eu 

Mjesta su ograničena, stoga na vrijeme osigurajte svoje mjesto. Osobe koje rezerviraju mjesto, a budu spriječene doći na event, molimo da nas obavijeste o tome kako bi ustupili mjesto nekome drugome. Ukoliko nas ne obavijeste o tome, osobe neće imati mogućnost rezervacije mjesta za naredne evente.

Generalni pokrovitelji: Grad Pula i HGK

Sponzori: The Shipyard Pub, Zagrebačka banka, Savjet mladih Grada Pule, Brionka d.d., Silvano Ivaninić, Nada Rokov

Medijski pokrovitelji su:
www.regionalexpress.hr
www.eistra.info
www.poslovni-savjetnik.com
www.womeninadria.com
www.naturala.hr

Regionalni medijski pokrovitelji su:
www.samopozitivno.com
www.bgonline.rs
www.media-marketing.com
www.inmagazzin.com

Danas se Business Café organizira u brojnim gradovima Hrvatske te susjednim zemljama. Ušavši u sedmu godinu poslovanja Business Café i dalje uspješno šalje dvije poruke 1. NISMO SAMI – kad pokrećemo i vodimo vlastiti biznis, svi prolazimo iste uspone i padove i 2. MOGUĆE JE USPJETI I SADA I OVDJE na našim prostorima, unatoč svemu i svima, što priče gostiju Business cafe uvijek iznova potvrđuju.