12. Business Café Istra

 

S ponosom najavljujemo 12. Business Cafe, koji će se održati na plovećem brodu 20. lipnja 2017., s početkom u 18 sati, na temu „Zaronite u svoje snove“. Po prvi puta, Business Café u Istri 70% prihoda od ulaznica donira Udruzi „PALČIĆ“, čija će predstavnica biti ujedno i naša gošća.
Cilj ovog Business Caféa je pokazati važnost suradnje privatnog, javnog i civilnog sektora te uloge medija kao neizostavnog faktora u razvoju društva.
*
Business Café je pokret druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti. Sedmu godinu zaredom, u 6 zemalja, održano je skoro 200 evenata, preko 700 govornika, 15000 gostiju/posjetilaca, 20 milijuna eura i poslovanja i ulaganja – ljudi su nasli prijatelje, ulagace, poslovne partnere, zaposlenike ali prije svega podrsku.
*
Gosti Business Caféa u Puli su Vesna Petrović, poznata voditeljica svima znana kao Šjora Foškera, Milan Krajnc, poznati life coach iz Slovenije te Gordana Damjanić Maroh, uspješna poduzetnica i predstavnica Kluba roditelja nedonoščadi “PALČIĆI“. Posebna gošća eventa je i začetnica Business Caféa – Kristina Ercegović, koja dolazi iz Zagreba na ovaj poseban event.

Događaj vodi nositeljica licence Business Café za Istru, Kristina Bulešić, mnogima znana kao „žena inspiracija“. Organizacijski tim Business Caféa sastoji se od Kristine Bulešić (Inspiracija d.o.o.) te tvrtke Optimus Consulting d.o.o.
*
Ovoga puta očekuje Vas pravi doživljaj Business Caféa na moru te opuštanje uz hranu i piće na brodu. Brod kreće iz Medulina te vozi do Rt Kamenjaka gdje ćemo se usidrit i započeti s predstavljanjem naših gostiju. Budući da ovisimo o vremenskim uvjetima, dva dana prije eventa bit ćete obaviješteni ukoliko bude najavljeno loše vrijeme te će se event odgoditi za nekoliko dana. Preporuka svim polaznicima da ponesu majice dugih rukava jer na brodu može biti hladno. Također molimo svih da dođu 15 minuta ranije jer brod kreće točno u 18 sati.
*
Cijena ulaznica je 100,00 kn, a u cijenu je uključena vožnja brodom u trajanju od 1h, hrana i piće na brodu te Vaša donacija Udruzi „PALČIĆ“. Ulaznice možete kupiti na sljedećem linku: https://www.entrio.hr/event/12-business-cafe-istra-zaronite-u-svoje-snove-4274
Obzirom na manji broj mjesta jer je riječ o brodu, molimo Vas da na vrijeme kupite svoje ulaznice i osigurate svoje mjesto za ovaj jedinstveni Business Café.
*
Očekuje se 100 do 150 malih poduzetnika iz više gradova Hrvatske. Uz navedene goste, očekuju Vas pokloni sponzora, formalni i neformalni networking te šalice Business Caféa s porukama, koje možete kupiti na samom ulazu.
Svi detalji o eventu dostupni su na www.businesscafe.info
*
Sponzori Business Caféa u Puli su Silvano Ivaninić, Flach Tours d.o.o., Nivea, Zagrebačka banka, Le Beauty Mansion (make up), Style 4 U (frizura), Nada Rokov, Marina Puh (fotograf) te generalni pokrovitelj Hrvatska gospodarska komora.
Medijski pokrovitelji Business Caféa u Puli jesu poduzetnicki portal Istre, portal pozitivnih vijesti i uspjesnih pojedinaca samopozitivno.com, BG online, Hrvatska – Naturala, Womeninadria te Poslovni savjetnik.
*
Danas se Business Café organizira u brojnim gradovima Hrvatske te susjednim zemljama. Ušavši u sedmu godinu poslovanja Business Café i dalje uspješno šalje dvije poruke 1. NISMO SAMI – kad pokrećemo i vodimo vlastiti biznis, svi prolazimo iste uspone i padove i 2. MOGUĆE JE USPJETI I SADA I OVDJE na našim prostorima, unatoč svemu i svima, što priče gostiju Business cafe uvijek iznova potvrđuju.