10 Business Café Istra

U nastavku pogledajte kako je protekao 10 BC u Puli

 

TV ISTRA – objava

 


 

 

Nakon uspješno održanog Business Caféa u studenom 2016. godine, s više od 90 posjetitelja, koji je protekao u odličnoj atmosferi, najpopularije druženje malih poduzetnika, po 10. put održat će se u Puli, 09. veljače s početkom u 18 sati u Stella Clubu, Valturska 71, s temom „Suradnjom do uspjeha“. Cilj ovog Business Caféa je pokazati važnost suradnje privatnog i javnog sektora te uloge medija kao neizostavnog faktora u razvoju društva.
Business Café je pokret druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti. Šestu godinu zaredom, u 6 zemalja, pred više od 10 000 gostiju, na više od 100 održanih evenata, ispričano je više od 300 uspješnih poduzetničkih priča i sklopljeno poslova u vrijednosti preko 10 milijuna eura.
*
Gosti Business Caféa u Puli su Vesna Grubešić, vlasnica obrta Vesna Loborika koji se bavi preradom mlijeka, trgovinom i ugostiteljstvom, Ivana Legin, direktorica TV ISTRE, Renato Krulčić, gradonačelnik Grada Pazina te Helga Može Glavan, upraviteljica Zaklade za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva. Događaj vodi nositeljica licence Business Café za Istru, Kristina Bulešić, mnogima znana kao „žena inspiracija“. Organizacijski tim Business Caféa sastoji se od Kristine Bulešić (Inspiracija d.o.o.) te tvrtke Optimus Consulting d.o.o.
*
Budući da je ovo prvi Business Café u 2017. godini, odlučili smo svima POKLONITI ULAZNICE za event te Vas molimo da Vaše prijave pošaljete na mail: optimus@optimusconsulting.eu, kako biste osigurali svoje mjesto.
*
Očekuje se 100 do 150 malih poduzetnika iz više gradova Hrvatske. Uz navedene goste, očekuju Vas pokloni sponzora, formalni i neformalni networking te šalice Business Caféa s porukama, koje možete kupiti na samom ulazu.
Svi detalji o eventu dostupni su na www.businesscafe.info
*
Sponzori Business Caféa u Puli su Silvano Ivaninić, Nivea, Le Beauty Mansion (make up), Style 4 U (frizura), Nada Rokov, Marina Puh (fotograf), Paolo Pelesk (design), Naturalissima te generalni pokrovitelji Hrvatska gospodarska komora.
Medijski pokrovitelji Business Caféa u Puli jesu Tv Istra, poduzetnicki portal Istre, portal pozitivnih vijesti i uspjesnih pojedinaca samopozitivno.com, BG online, Hrvatska – Naturala, Womeninadria te Poslovni savjetnik.

*
Danas se Business Café organizira u brojnim gradovima Hrvatske te susjednim zemljama. Ušavši u šestu godinu poslovanja Business Café i dalje uspješno šalje dvije poruke 1. NISMO SAMI – kad pokrećemo i vodimo vlastiti biznis, svi prolazimo iste uspone i padove i 2. MOGUĆE JE USPJETI I SADA I OVDJE na našim prostorima, unatoč svemu i svima, što priče gostiju Business cafe uvijek iznova potvrđuju.